bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита дискусія про польсько-українські стосунки «З іншої байки» (Львів)
14.12.2016

Центр Досліджень «Польща-Україна» і волонтерська ініціатива «Львівський Лицар. Допомога українським воякам» запрошують на відкриту дискусію про польсько-українські стосунки «З іншої байки».

У дискусії про інформаційну війну Росії проти Польщі та України, соціально-політичні стосунки, загрози та перспективи співпраці України і Польщі візьмуть участь: доктор політичних наук, експерт фонду ім. Казіміжа Пуласкєго Адам Лельонек (Варшава), доктор політичних наук, професор Національного університету «Львівська політехніка» Ярина Турчин (Львів), журналіст, кореспондент “Радіо Свобода” Галина Терещук (Львів). Дискусію модеруватиме журналіст Роман Рак.

Після завершення дискусії о 17.45 відбудуться презентація книжки Йоанни Кордись “Казка про допитливого котика” виданої Фундацією Центр Досліджень “Польща-Україна” українською та польською мовами та доброчинний аукціон “Допитливого котика”.

Презентація книжки Йоанни Кордись “Казка про допитливого котика” та аукціон “Допитливого котика” нададуть змогу долучитись до благодійності. Кошти від аукціону будуть спрямовані на допомогу родинам які постраждали від війни.

Дискусіа відбудеться  у четвер, 15 грудня, 2016 р. о 16:00 у приміщенні Товариства охорони пам’яток, м. Львів, вул. Коперника, 40A.

Білше про організаторів: http://www.polukr.net/uk/blog/2013/11/fond-centr-doslizden-polsza-ukraina/ .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.