bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття Центу творчої та психологічної реабілітації дітей з числа ВПО
09.02.2017

14 лютого 2017 р. о 10.30 в Національній бібліотеці України для дітей, за адресою м. Київ, Януша Корчака 60 Благодійний фонд розвитку бібліотеки відкриває Центр творчої та психологічної реабілітації дітей з числа внутрішньо переміщених осіб «Крок до майбутнього».

У заході візьмуть участь:

Станіслав Топольницький – Координатор сектору «Громадянське суспільство та права людини» Делегації Європейського Союзу в Україні

Ярослава Колобова – Керівник київського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді

Алла Гордієнко – Директор Національної Бібліотеки для дітей

Людмила Полікарпова – Заступник Директора Національної Бібліотеки для дітей

Наталія Невмержицька – Координатор Центру «Крок до майбутнього»

Ілона Єлєнєва – Директор МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я»

Олена Січкар – Експерт проекту «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей з числа внутрішньо переміщених осіб в Києві та Одеській області»

Благодійний фонд розвитку Національної бібліотеки України для дітей – один з переможців конкурсу грантів у рамках проекту «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей з числа внутрішньо переміщених осіб в Києві та Одеській області», який впроваджується Міжнародною громадською організацією «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Запрошуємо на урочисте відкриття центру де батьки та діти матимуть можливість взяти участь у майстер-класах, інтерактивній вікторині, переглянути лялькову виставу для дошкільнят чи отримати консультацію психолога. Дістатися до бібліотеки можна автобусом № 47 або маршрутним таксі № 540 від станції метро «Нивки» до зупинки «Дитяча бібліотека».

Акредитація ЗМІ відкрита до 17:00, 13 лютого.

 Щодо запитів та акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтеся до Ліни Зубань за адресою: [email protected], т. 099 940 95 19.

Контакти

  • 044-528-21-27

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.