bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Наукові пікніки» збирають охочих на (не)вчену раду
10.02.2017

Вважаєте науку нудною, а освіту буденною? З нагоди дня жінок і дівчат у науці «Наукові пікніки» зберуть охочих на (не)вчену раду.

Вважаєте науку нудною, а освіту буденною? З нагоди дня жінок і дівчат у науці "Наукові пікніки" зберуть охочих на (не)вчену раду (https://www.facebook.com/events/378729729166830/) з наступним порядком денним: 
1. Креативність: як не сумувати й творити в вищому навчальному закладі та науковій установі. Доповідає Олена Зіненко, аспірантка та продюсер; 
2. Мобільність: як знайти круту міжнародну програму та поїхати на неї безкоштовно. Доповідає Галина Уварова, волонтерка й активістка; 
3. Різне*.

* очікуйте оновлення та сюрпризів 

Умовою участі в (не)вченій раді є: бажання, нагода бути, можливість брати участь у активностях, що запропонують доповідачки. По другому питанню важливо мати з собою електронне CV (на флешці чи в хмарі), що буде піддано справедливому краш-тесту. 

Вхід вільний, але бажано заповнити заявочку, участь безкоштовна.

(Не)вчена рада відбуватиметься в неділю 12 лютого в приміщенні хабу "Студія 42": майдан Конституції, 1, Палац праці, під'їзд №7 (це з боку Квітки-Основ'яненка), ІІ поверх. Початок о 17:00.

Контакти

  • Хаб соціальсної активності “Студія 42”
  • https://www.facebook.com/stdo42/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.