bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбудеться перший Future Education Forum
24.02.2017

11 березня 2017 р. в Українському домі  відбудеться  перший  Future Education Forum. Відомі освітяни, громадські активісти та науковці розкажуть про освіту майбутнього та тенденції  світового навчального процесу.

 «Головна ідея Future Education Forum – це спроба відповісти на запитання батьків щодо можливих сценаріїв розвитку суспільства та місця в ньому сучасної дитини – майбутнього дорослого. Яким чином батьки, які в змозі взяти «правильну» відповідальність за майбутнє своїх дітей, можуть допомогти зробити влучний вибір чи наштовхнути до роздумів про свідомий вибір свого майбутнього», - розповіла Оксана Стоєцька, організатор  Future Education Forum.

FUTURE EDUCATION FORUM - це можливість знайти відповідь на запитання: що чекає наших дітей і як ми, як батьки, можемо їм в цьому допомогти?  Освіта майбутнього вже сьогодні: де ми зараз, куди прямуємо, що нас чекає; як підготуватися до нововведень самому і як підготувати свою дитину.

Спікери Future Education Forum – провідні діячі освіти, науки, громадянського суспільства, технологічної та економічної сфери. Про тренди в суспільстві та освіті, тенденції та песпективи на першій сесії з нами поділяться Михайло Крікунов, Павло Шеремета,  Наталія Шульга, Володимир Нікітін та Іветта Делікатна. Про практичні особливості реалізації нових напрямів в навчальному процесі, про особливості сучасних дітей та шляхи виховання та розвитку щасливої дитини з учасниками Форуму поділяться Оксана Стоєцька, Сергій Чумаченко, Катерина Ясько, Ярослава Гресь та Олексій Молчановський. Відчути на собі особливості та можливості застосування гри (play) в навчальному процесі учасники Форуму зможуть на майстер-класі Оксани Роми.

Форум завершиться дискусійним майданчиком за участю успішних дітей, їхніх батьків, а також презентацією соціальних проектів: FIRST® LEGO® League, СОУП (Самоорганізовані учбові простори), SchoolAngels, EdEra, GoFundEd та багато інших. 

Модератором заходу виступить Марина Саприкіна, ініціатор створення Коаліції STEM в Україні, партнера заходу.

Організатори:
Компанія «ПРОЛЕГО» - лідер у розробці навчальних програм із робототехніки для навчальних закладів; як ексклюзивний офіційний представник LEGO Education компанія 9 років поспіль займається впровадженням міжнародної освітньої STEM-програми LEGO Education в Україні.

Співорганізатором Форуму є Education HUB - освітній простір нового формату, який об’єднує тих, хто бажає постійно розвиватися, шукає нові ідеї та знання, хто прагне вдосконалити себе, та долучитися до позитивних суспільних змін.

Партнером форуму є Коаліція STEM освіти, яка є платформою для об’єднання компаній, навчальних закладів, експертних організацій заради підвищення якості STEM-освіти в Україні.

Реєстрація за посиланням http://edhub.com.ua/roditeli/future-education-forum/ Реєстраційний внесок до 1 березня 2017 включно складає 600 грн, 2 -10 березня 2017 – 750 грн,
11 березня - 900 грн

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.