bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація сервісів-переможців Apps4cities Challenge (Київ)
28.03.2017

30 березня 2017 р. об 11:30 у Медіахабі (пр-т Суворова, 4/6, Київ) – динамічна презентація трьох civictehc-сервісів, що перемогли у конкурсі Apps4cities Challenge.

Розроблені проекти – це ще три цеглини у фундамент civic tehc ( соціально зорієнтованих онлайн-сервісів) для українських міст. Це три способи спростити життя, зробити його комфортнішим та зручнішим.

На динамічній презентації будуть представлені такі поректи:

  • Єдина електрона система обліку споживання енергоресурсів – для всіх, хто зацікавлений енергозбереженням та розумним споживанням ресурсів;
  • AllMuseums – сервіс для організації дозвілля з великою базою українських музеїв та інформації про них;
  • Відкрита школа – усе про українські школи, наповненість класів, рівень якості знань тощо.

Команди-переможці за підтримки фахових менторів упродовж кількох місяців перетворювали свої амбітні ідеї на повноцінні функціональні ресурси.

На презентації ви зможете самостійно спробувати в роботі civictehc-сервіси на трьох плазмах чи за допомогою власних Ґаджетів, оцінити їх та залишити свої рекомендації. Нам неймовірно важливо почути вашу думку щодо результатів роботи над проектами! Оцінивши та протестувавши сервіси, ви теж докладетеся до розвитку сфери відкритих даних в Україні.

Якщо ви журналіст і хочете підготувати матеріал, то серед гостей будуть також експерти у сфері civic tehc, а також – фахівці, дотичні до трьох напрямків, на які зорієнтовані проекти-переможці (освіта, культура, енергозбереження).

Обіцяємо продуктивну атмосферу і печиво J. Щиро раді будемо бачити Вас на події.

Контактна особа – менеджерка з комунікацій Василина Думан (0937071269), [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.