bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінал Одеської дебатної ліги
30.03.2017

4 квітня 2017 р. в Impact Hub Odessa пройде відкритий фінал Одеської дебатної ліги, куди запрошуються всі бажаючі дізнатися, що таке інтелектуальне змагання, як воно допомагає поліпшити ораторські навички і навчиться критично мислити.

Одеська дебатна ліга - це найтриваліший турнір, в якому команди будуть боротися не звичних 5 раундів, а цілих 9 по британському парламентському формату. Учасники відстоюватимуть певну ідею (позицію) щодо заданої теми (політичної, економічної, соціальної або ін.), а суперники - будуть опонувати їм.

Аргументованість, логічність викладу матеріалу, релевантність запропонованих фактів і риторичні навички - за такими критеріями суддівська колегія, до якої увійдуть неодноразові призери всеукраїнських, міжнародних турнірів, визначить кращих.

Крім традиційних нагород, фіналісти отримають так званий «квиток», який дозволяє прийняти участь в Чемпіонаті України з дебатів.

Організаторами виступають: Громадська організація «Debate for Changes» в партнерстві з Одеським відділенням ВМГО «Федерація дебатів України», за підтримки Посольства Фінляндії в Україні та Impact Hub Odessa.

Дата проведення: 4 квітня
Місце проведення: Impact Hub Odessa (ул.Греческа, 1)
Детальна інформація: https://vk.com/debate.league
https://www.facebook.com/odessadebate 
https://www.instagram.com/odessadebate 
https://t.me/odessadebate

 

Контакти

  • Яна Ліпкан
  • медіа менеджер
  • +38 (063) 20 22 703

Коментарі

Олександр Малицький   2576 днів тому   #  

Прошу повідомити умови участі: хто, де, коли і як. Які вимоги до учасників, тривалість, відшкодування проїзду і проживання (при необхідності) тощо. Чи треба повідомляти завчасно тему, чи вже на місці визначатися
З повагою, Олександр Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.