bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний англомовний кіноклуб з Роуз Путенпуракал
11.05.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії,що підтримується Посольством США в Україні,запрошує на зустрічі безкоштовного англомовного кіноклубу щочетверга о 15:00. Обговорення проводитиме американка Роуз Путенпуракал.

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих на щотижневі зустрічі безкоштовного англомовного кіноклубу. В програмі кіноклубу - перегляд фільмів англійською мовою з субтитрами. Щоразу після перегляду фільму відбуватиметься його обговорення з американкою Роуз Путенпуракал. Роуз є магістром політичних наук, викладачкою англійської мови та завзятою мандрівницею.

ДАТИ й ЧАС ПРОВЕДЕННЯ: Четвер, 11, 18 та 25 квітня,  15:00-18:00

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Кіноклуби відбудуться у приміщенні Ресурсного центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

РОЗКЛАД НА ТРАВЕНЬ:                                    

— Четвер, 11 травня 15:00-18:00 – «Нічні тварини» («NocturnalAnimals») (2016) (116 хв.) з англійськими субтитрами

Режисер: Том Форд

У ролях: Емі Адамс, Джейк Джилленгол, Айла Фішер, Майкл Шеннон, Аарон Тейлор-Джонсон

У Сьюзен розкішне життя в Лос-Анджелесі, прекрасний чоловік і власна галерея. Але одного разу вона отримує несподівану посилку від колишнього чоловіка - він хотів би зустрітися, але спочатку просить прочитати його новий роман. Сьюзен не підозрює, що відкривши рукопис, вона повернеться в минуле, яке вважала надійно похованим.

— Четвер, 18 травня 15:00-18:00 – «Подружки нареченої» («Bridesmaids») (2011) (125 хв.) з англійськими субтитрами

У ролях: Крістен Віг, Мелісса Мак-Карті, Роуз Бірн, Ребел Вілсон, Джон Гемм

Енні, жінка за тридцять, працює продавцем в ювелірній крамниці, куди вона влаштувалася після того, як її пекарня через фінансову кризу перестала приносити прибуток. В особистому житті в неї теж не все ладнається: зовсім недавно вона розійшлася зі своїм бойфрендом, який виявився «самозакоханим поганцем». В цей далеко не безхмарний період життя Енні дізнається, що її подруга дитинства Ліліан незабаром виходить заміж. Ліліан просить Енні разом з чотирма подружками нареченої допомогти їй підготуватися до святкування.

— Четвер, 25 травня 15:00-18:00 – «Місячне сяйво» («Moonlight») (2016) (111 хв.) з англійськими субтитрами

У ролях: Треванте Роудс, Ештон Сандерс, Алекс Гібберт, Наомі Гарріс, Магершала Алі

Кіноповість в трьох частинах розповідає про життя афроамериканця Шарона: дитину, підлітка і дорослого чоловіка, що живе в Маямі в період розквіту наркоторгівлі. Переживаючи сімейний крах, конфлікти з однолітками та усвідомлення своєї нетрадиційної орієнтації, Шарон перебуває в болісному пошуку та прийнятті самого себе.

Стрічка «Місячне сяйво» визнана Американською кіноакадемією найкращим фільмом 2016 року.

– Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

– Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та Фейсбук-сторінці www.facebook.com/etrc.kyiv/events

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.