bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові пройде молодіжний конгрес
14.05.2017

27-28 травня 2017 р. у Львові відбудеться молодіжний конгрес НАТО, де окрім цікавих дискусій відбудеться й моделювання діяльності НАТО, під час якого учасники зможуть відчути себе у ролі справжніх делегатів.

За сприяння Львівської обласної державної адміністрації впродовж 27-28 травня у Львові відбудеться молодіжний конгрес НАТО, метою якого є збільшити рівень проінформованості молоді Львівщини з питань безпеки, національної оборони, сучасних викликів, міжнародної співпраці та євроатлантичної інтеграції в контексті посилення діалогу НАТО-Україна. В рамках конгресу, окрім цікавих дискусій відбудеться й моделювання діяльності НАТО, під час якого учасники зможуть відчути себе у ролі справжніх делегатів.

«Це наша перша подія у Львові з циклу суто тих, які орієнтуються на питаннях безпеки, оборони та загалом співпраці з НАТО. Ці теми зараз дуже актуальні, і ми будемо докладати всіх зусиль, щоб українська молодь підвищувала рівень своєї компетенції в цих питаннях. Окрім класичного моделювання, вже зовсім скоро ми запропонуємо цікаві симуляційні ігри на тему конфліктного менеджменту», зазначив Віктор Петров, один з головуючих заходу.

Організатори заохочують подаватись на конгрес молодь з Львівської області.

Відібраним учасникам покривається харчування та академічна програма.

Захід організовується ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» за сприяння партнерів заходу – ГО «Час Справедливості» та Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Для участі у заході необхідно зареєструватись: https://goo.gl/forms/pEd2ut3LIHsjxRX32

З метою отримання інтерв’ю чи коментаря щодо події, просимо звертатись до Віктора Петрова за тел. 0 (97) 777 13 15

Довідка

Інститут Суспільних Ініціатив – організація, одним з напрямків якої є реалізація освітніх проектів з використанням методів неформальної освіти, в тому числі симуляційних ігор для молоді, вчителів та бізнесу.

 

Контакти

  • 0 (97) 777 13 15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.