bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейське кафе в Кременчуці
24.05.2017

30 травня 2017 р.  у Кременчуці Інтерньюз-Україна запрошує молодь на «Європейське кафе» - спілкування за кавою із Яриною Мельник, операційним менеджером платформи «Тепле Місто». Дедлайн - 30 травня 2017 р.

Платформа “Тепле Місто” вже третій рік об’єднує зусилля громади, бізнесу та адміністрації для проектів розвитку Івано-Франківська. За цей час вдалось створити громадський ресторан Urban Space 100, візуальний стиль міста, першу в Україні франшизу соціального підприємства, онлайн-радіо, мережу соціально відповідальних бізнес-партнерів та більше сотні проектів за шістьма тематичними програмами.

Зустріч відбудеться 30 травня, з 18:30 до 20:00 за адресою вул. Першотравнева,3 («Кременчуцьке Громадське ТБ», Редакція газети «Вісник Кременчука»).

Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 30 травня до 12:00 за посиланням: http://bit.ly/2qMnfmS

Запрошуємо поспілкуватись Яриною про джерела забезпечення, проектний менеджмент, філософію організації та все, що зазвичай “за кадром” у “Теплому Місті”.

Це друга зустріч ініціативи «Європейське кафе», що передбачає серію зустрічей для молоді з успішними українцями. Ми спілкуватимемось про те, як створювати власні проекти, робити їх успішними та змінювати світ довкола. Зустрічі «Європейського кафе» організовує громадська організація «Інтерньюз Україна» в рамках проекту «Зміцнення незалежних ЗМІ в Грузії, Молдові та Україні».

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Анни Калініченко за тел. (066) 364 28 08 або на e-mail: [email protected]

Міжнародний проект «Зміцнення незалежних ЗМІ в Молдові, Україні та Грузії» спрямований на покращення доступу до корисної інформації для громадян України. Заходи проекту сприяють застосуванню інновацій в галузі журналістики, заохоченню діалогу серед молоді тощо. Проект популяризує цінності етичної та чесної журналістики, висвітлення новин на основі фактів, незалежність редакційної політики засобів масової інформації, та свободу вираження думок, зокрема в Інтернеті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.