bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення сценаріїв розвитку «Мистецького арсеналу»
15.06.2017

За результатами міжнародного воркшопу «Мистецький Арсенал: стратегії просторового розвитку», що відбувся з 29 травня по 3 червня 2017 року у Києві у рамках 10-го Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions «Місто. Цінності», мультидисциплінарною командою міжнародних та українських фахівців було розроблено кілька сценаріїв розвитку комплексу. Обговорення відбудеться 19 червня (понеділок) 2017 року об 11:00 в «Українському Кризовому Медіа Центрі» (Київ, Український Дім, Хрещатик 2).

Під час обговорення буде представлено сценарії розвитку комплексу, а також представник від менеджменту ““Мистецького Арсеналу” розкаже, що із запропонованого буде реалізовано, які виклики та можливості існують.

Спікери:

- Адріана Паблос (Adriana Pablos), координатор та т’ютер воркшопу:

розкажe про ідею створення та склад команди міжнародного воркшопу щодо “Мистецького Арсеналу”, цінностей 10-го архітектурного фестивалю CANactions, коротко про урбаністичну платформу CANactions, а також представить ключові пропозиції від трьох команд воркшопу щодо майбутнього розвитку “Мистецького Арсеналу”; дасть відповіді на питання

- Марія Растворова, учасниця воркшопу:

розкаже про власний досвід участі у воркшопі, представить основні ідеї, розроблені командою воркшопу, щодо розвитку комплексу; дасть відповіді на питання.

-Соломія Боршош, заступник генерального директора національного культурно-мистецького та музейного комплексу “Мистецький арсенал”:

розкаже про місію та візію “Мистецького Арсеналу”, про цілі, а також про те, що із запропонованого буде реалізовано, які виклики та можливості існують, відповість на запитання.

Запрошуємо ЗМІ до участі з метою активного публічного обговорення майбутнього “Мистецького Арсеналу”.

Акредитація ЗМІ: Марія Растворова, [email protected], 093 374 2196

Для довідки

Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions

Hайбільша архітектурна подія в Україні, створена 2008 року. За десять років роботи учасниками стали 120 спікерів та понад 36 000 відвідувачів з усього світу. Метою ювілейного 10-го фестивалю стало обговорення цінностей в площині архітектури, урбанізму, а також життя загалом. Команда CANactions прагне створити умови для обміну ідеями та діалогу в площині сучасної архітектури. www.festival.canactions.com

CANactions

Перша урбаністична школа в Україні. Cоціально-орієнтований міждисциплінарний освітній проект, спрямований на вивчення сучасних міст України і розробку концепцій для їх стратегічного розвитку на основі досліджень. Освітня платформа, яка сприяє створенню в Україні місць та спільнот, де люди будуть задоволено жити та працювати. www.canactions.com

Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал"

"Мистецький Арсенал" сьогодні є одним з найбільш перспективних проектів у галузі культури України, а у майбутньому має стати одним із найпотужніших світових музейно-виставкових комплексів. Архітектурною та змістовною домінантою комплексу «Мистецький Арсенал» є будівля Старого Арсеналу, пам’ятка архітектури національного значення, яку було зведено у 1783-1801 рр. за проектом генерала-поручика Івана Меллера для потреб Київського гарнізону на місці Вознесенського дівочого монастиря. Стратегія комплексу «Мистецький Арсенал» (коротка версія): https://artarsenal.in.ua/wp-content/uploads/2016/01/Strategiya-Mistetskogo-arsenalu.pdf.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.