bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл з обговорення та формування плану дій щодо протидії гендерному насиллю (Бердянськ)
15.06.2017

Захід відбудеться у межах проекту «Підвищення психологічного стану та обізнаності щодо гендерно-обумовленого насилля  жінок ВПО та місцевих», який реалізує Громадська організація «Жінка майбутнього» . Проект реалізований завдяки за фінансової підтримки Європейскього союзу через International Alert. Дедлайн - 22 червня 2017 р.

Запрошуємо прийняти участь у засіданні за круглим столом , яке відбудеться  27.06.2017 об 11.00 у місті Бердянськ, вул. Італійська, 49, Готель “Чілі” 1 поверх (вхід у готель).

Метою проекту є проведення якісного дослідження стану та потреб, розкриття проблематики у  жінок-ВПО і громади, щодо ґендерно-обумовленого насильства у селах Бердянського, Мелітопольського і Приморського р-в Запорізької обл.,за допомогою методики форум-театру. Підвищення рівня обізнаності та руйнування гендерних стереотипів.

Завданням засідання за круглим столом є презентація дослідження та надання рекомендацій , щодо проблематики гендерно-обумовленого насилля у сільській місцевості по Бердянському, Приморському, Мелітопольському районів, а також  обговорення та формування плану дій спільно з органами місцевої влади, представниками ГО та фахівцями психологічного/юридичного напрямку з протидії насилля.

Про участь у засіданні за круглим столом просимо повідомити до 22 червня 2017 до Громадської організації «Жінка майбутнього» на електронну адресу:  [email protected] або за телефоном +380-95-44-02-70.

Кількість учасників обмежена.

Учасникам засідання за круглим столом компенсується проїзд. При собі мати квитки в обидві сторони.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

Натлія Копиця   2491 день тому   #  

Сори за помилку у номері телефону. 095-404-02-70

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.