bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективність взаємодії влади та громади обговорюватимуть у Кам’янці-Подільському
20.06.2017

Регіональний форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» націлений налагодити діалог між виборними особами та громадянами. 

Відповіді на ці запитання шукатимуть політичні експерти, представники місцевої влади та органів самоврядування, громадські активісти та ЗМІ під час форуму в рамках Проекту «Активна Громада: право вибору».

КОЛИ: 27 липня

ДЕ: Міська центральна бібліотека ім. К.Солухи (3й поверх), вул. Князів Коріатовичів,1

ЧАС: 10:00-12:00

Регіональний форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» ставить на меті налагодити діалог між представниками та громадянами шляхом обговорення спільних дій, які сприятимуть розвитку громад, міст та країни в цілому.

Під час заходу відбудеться представлення результатів дослідження Інституту «Республіка» щодо звітування депутатів місцевих рад: всеукраїнський та місцевий розріз. Експерти підготували кількісний та якісний аналіз звітів депутатів і розкажуть про тонкощі такої, здавалося б на перший погляд, легкої справи.

 Також учасники форуму зможуть долучитися до обговорення результатів дослідження Інституту «Республіка» та дослідницької кампанії «Active Group» «Участь громадян у прийнятті рішень»: всеукраїнський та місцевий розріз.

 Кожен учасник матиме змогу поставити запитання до експертів та представників влади, висловити своє бачення ефективності взаємодії між виборними особами та громадянами. 

Для реєстрації заповніть форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSdRDnAgLRN2CCcYlfW7Z2CV8pHbeZ1Lgp-qf3vzQIGIYsDQ/viewform

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».

Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти: регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у м. Кам’янець-Подільський – Будурович Христина , телефон:0978580664, e-mail: [email protected].

Контакти

  • координатор програми “Активна Громада” у м. Кам’янець-Подільський
  • 0978580664

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.