bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку дискутуватимуть про ступінь розвитку громадської активності в ОТГ
22.06.2017

26 червня 2017 року о 15.00 у приміщенні конференц-залу готелю «Україна» (м. Луцьк, вул. Словацького, 2) відбудеться круглий стіл «Громада – рушій позитивних змін».

Круглий стіл проходитиме в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об’єднаних територіальних громадах Волині».

Впродовж заходу учасникам пропонується обговорити можливості та  інструменти підвищення активності та відповідальності населення в ОТГ; роль та значення громадської участі у розвитку громад, а також можливості пошуку партнерів для такої активності.

Крім того, під час заходу будуть висвітлені кращі практики та історії успіху ОТГ Волині з активізації громади та результати проекту «Розвиток громадської активності у об’єднаних територіальних громадах Волині», який було впроваджено у лютому-червні 2017 року ініціативною групою «Волинь – територія позитивних змін».

Запрошуємо активістів та представників засобів масової інформації до участі у круглому столі.

Захід буде проведено в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об’єднаних територіальних громадах Волині», що реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу та співадмініструється РОГО КВУ.

                       

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.