bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка самвидаву та Експериментальний фестиваль diy-культури
22.06.2017

2 липня 2017 р.  стартує український тур мандруючого Екпериментального фестивалю diy-культури  «WeirdOnTour» за участі художників, музикантів, акціоністів і митців.

Запрошуємо відвідати мандруючу експозицію «480 Кілометр», зібрану з врятованої колекцій незалежного самвидаву.  Це історії про розшук в прикордонних хащах яскравих взірців «незнаної сцени» - їх представлять чільні представники місцевої та зарубіжної самвидав-культури.

Сюжетна виставка, створена власне героями на основі пережитих подій, початково мала на меті відтворити проблеми «посилки без адресата». Мистецтва, що на шляху до свого глядача зіштовхується з нереалістичною та казусною, проте цілком реальною протидією.

Та задум швидко розрісся до повноцінного андеграунд-паноптикуму – історія набула розголосу і була підтримана цілою низкою представників підпілля. На сьогодні глядачу відкривається життєдіяльність сцени у всій багатогранності: мікролекції від авторів видань, дістро-розкладки з друкарською та касетною культурою, концертна частина та, власне, сама «камера обскура» - виставка, сформована з уламків «історичної» колекції.

В рамках всеукраїнської гастролі «WeirdOnTour» суміжні концерти відбудуться також у Дніпрі (4/07 Module), Запоріжжі (05/07 Loft Mlyn), Харкові (07/07 Живіт) та в Одесі (09/07 Underpub).

Адреса: Київ, Нижньоюрківська 31 (Поділ), клуб Mezzanine

Початок: 16:00

Вхід: 150 (передпродаж)/ 200грн (1-2липня)

 

Контакти

  • 093 679 43 23

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.