bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» у Сумах
26.06.2017

У Сумах відбудеться регіональний форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» націлений налагодити діалог між виборними особами та громадянами.

Регіональний форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» націлений налагодити діалог між виборними особами та громадянами. Чи вдасться  порозумітися двом різним за назвою, проте не за ціллю сторонам та які методи співпраці приносять найбільшу користь для розвитку міста та країни в цілому?

Відповіді на ці запитання шукатимуть політичні експерти, представники місцевої влади та органів самоврядування, громадські активісти та ЗМІ під час форуму в рамках Проекту «Активна Громада: право вибору».

КОЛИ: 29 червня

ДЕ: Конгрес-центр Сумського державного університету, вул. Покровська 9/1, аудиторія 115

ЧАС: 15:00 - 18:00

Регіональний форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» ставить на меті налагодити діалог між представниками та громадянами шляхом обговорення спільних дій, які сприятимуть розвитку громад, міст та країни в цілому.
Під час заходу відбудеться представлення результатів дослідження Інституту «Республіка» щодо звітування депутатів місцевих рад: всеукраїнський та місцевий розріз. Експерти підготували кількісний та якісний аналіз звітів депутатів і розкажуть про тонкощі такої, здавалося б на перший погляд, легкої справи.

Також учасники форуму зможуть долучитися до обговорення результатів дослідження Інституту «Республіка» та дослідницької кампанії «Active Group» «Участь громадян у прийнятті рішень»: всеукраїнський та місцевий розріз.

Кожен учасник матиме змогу поставити запитання до експертів та представників влади, висловити своє бачення ефективності взаємодії між виборними особами та громадянами.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” - об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”. Відомо, що місто Суми приєдналося до мережі “Активної Громади” у січні 2017 року.

Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Михайло Горкуша
  • (050) 450-60-75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.