bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Stand up Show «Активізуй, об’єднуй, впливай» у Рівному
04.07.2017

Активна Громада Рівного запрошує на презентацію посібника у форматі Stand up Show «Активізуй, об’єднуй, впливай», яка відбудеться 7 липня за адресою: м. Рівне, вул. Соборна  11, Платформа взаємодій «Простір».

«Гумор – велика сила. Ніщо так не об‘єднує людей, як добрий сміх без образ. Об’єднання людей – головне завдання суспільства».

Презентація посібника “Інструментарій для громадян” у форматі Стендап. Ви чули про щось подібне раніше? “Активна Громада Рівного” запрошує всіх охочих саме на таку неординарну подію.

Мегакреативний, мегацікавий та мегакорисний захід під назвою Stand up Show «Активізуй, об’єднуй, впливай», який відбудеться 7 липня за адресою: м. Рівне, вул. Соборна  11, Платформа взаємодій «Простір» (Відкритий офіс – 162 ауд.),

поєднає в собі:

  • виступи професійних стендап-гумористів;
  • презентацію посібника «Інструментарій для громадян»;
  • перегляд соціальних відеороликів;
  • «відкритий мікрофон» - можливість кожного висловити свої думки та попрактикувати себе в публічних виступах.

Також передбачено розіграш крутезного подарунку серед учасників заходу. А що ж це буде за подарунок та які гумористи будуть запрошені, то уже дізнаєтеся з наших наступних анонсів.

Для участі заповніть реєстраційну форму:
https://docs.google.com/forms/d/1TwQMpYeaRJjHMpKCzQNaDIcZkVun-9FHom9Df2_mzxQ/edit

І пам’ятайте, якщо ви усміхнетесь світові, то і він вам відповість посмішкою!

Контактна особа: Віталій Мороз, 098-214-44-52.

Примітка. Захід відбудеться за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Уряду Канади.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

  • Віталій Мороз
  • 098-214-44-52

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.