bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці» (Кременчук)
05.07.2017

Маєте бажання дізнатись про актуальні можливості для молоді, розвинути свої навички та реалізувати кар'єру в Україні? Тоді реєструйтесь на Форум «Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці», що пройде 21 липня 2017 року в м. Кременчук. Дедлайн - 10 липня 2017 р.

#Маєте бажання дізнатись про актуальні можливості для молоді, розвинути свої навички та реалізувати кар’єру в Україні? Тоді реєструйтесь на Форум «БІЗНЕС-МОЛОДЬ: ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ», що пройде 21 липня 2017 року в м. Кременчук в рамках ініціативи “УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ-2020”.

#Програма включатиме цікаві дискусії на тему кар’єрних можливостей для молоді, практичні майстер-класи від HR компаній, обмін ідеями та спільний пошук WOW-рішень у співпраці бізнесу і молоді.

#Організатори Форуму: Міністерство молоді та спорту України, Центр «Розвиток КСВ» та Фонд народонаселення ООН за підтримки Кременчуцької міської ради та Молодіжного Парламенту Кременчука.

#Зареєструватися потрібно до 10 липня 2017 року. На основі заповненої реєстраційної форми до участі у форумі буде відібрано найбільш активних та візійних представників молоді Кременчука та Полтавської області. Обраним учасникам буде повідомлено про рішення та деталі щодо проведення Форуму до 17 липня 2017 року.

#Посилання на реєстрацію - https://goo.gl/forms/HgtivCuvDZjTAWYg1

Участь у Форумі безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проїзд. Основні критерії відбору учасників: мотивація та бачення співпраці бізнесу та молоді.

З будь-яких питань щодо реєстрації та Форуму пишіть: Тарас Деркач, Центр “Розвиток КСВ”, [email protected], (044) 292 02 48.

Чекаємо на Вас! Не пропустіть свій унікальний шанс!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.