bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна акція «Зберемо портфель дитині з Анріївської ЗОШ-інтернату»
26.07.2017

Полтавський Волонтерський центр Всеукраїнської Мережі «Community» запрошує вас долучитися до благодійної акції «Зберемо портфель дитині з Анріївської ЗОШ-інтернату», за результатами якої до Андріївської ЗОШ-інтернату буде передано необхідне дітям канцелярське приладдя.

20 серпня 2017 року в Корпусному саду м.Полтава нами буде організовано безліч розважальних локацій для дітей та дорослих з метою зібрати канцелярське приладдя та благодійні пожертви  на його придбання. 

Підписуйтесь на наш захід в соц.мережі Facebook та на групу Poltava Volunteer Community і ви перші будете дізнаватися новини про  заплановані нами локації, заходи та результати акції!

Також запрошуємо підприємців, громадських діячів, державні та недержавні організації приєднатися до нашої акції, зробивши посильний внесок та придбавши канцелярське приладдя для діток з Андріївського інтернату. За детальною інформацією про акцію та про Андріївський інтернат звертатися за  номерами , що вказані в контактній інформації. 

 

Контакти

  • Кіскіна Ліза
  • 0506647552

Коментарі

Леся Сотенко   2443 дні тому   #  

Дорогі волонтери! Велике спасибі Вам за бажання допомогти. Діти в закладі забезпечені всім необхідним. В 2016 році Андріївська спеціальна школа-інтернат реорганізувалася в санаторну. Учні в нашій школі перебувають від 1-го місяця до року, проходять санаторне лікування і паралельно навчаються. Звичайно, як і всі діти, вони дуже люблять і гостей, і гостинці. Тому, якщо у вас буде бажання зробити індивідуальні подарунки дітям до Дня знань, ми будемо дуже раді бачити Вас в стінах нашої школи... https://www.facebook.com/andriivka.school/posts/829994343832517

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.