bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль соціально корисних ідей «Ідеї для суспільства» (Київ)
09.09.2017

10 вересня 2017 р. об 11:00, на базі платформи Ізоляція, відбудеться перший фестиваль соціально корисних ідей «Ідеї для суспільства». Подія «Ідеї для суспільства» збирає цікавих людей, які прагнуть втілювати суспільно корисні ідеї в різних сферах життя. 

Надихаючі історії успішних проектів, реальні приклади та цікаві майстер-класи, люди, які створюють корисні ідеї для суспільства, та просто тепла атмосфера — це все про фестиваль «Ідеї для суспільства». Весь простір буде поділено на декілька зон: основний лекторій, простір для спілкування та дитяча зона.

Понад 10 спікерів поділяться своїм досвідом ведення проектів, створення PR стратегій та розкажуть про соціальне підприємництво. Відомі українські проекти, яке вже сьогодні змінюють наше життя на краще, не зможуть залишити байдужим та обов’язково надихнуть на нові ідеї. Реєстрація на лекції http://bit.ly/2gBKdWi

На фестивалі «Ідеї для суспільства» буде цікаво усім, особливо дітям, адже вони зможуть взяти участь в різних майстер-класах: від вироблення штучних квітів до 3D моделювання. Реєстрація на майстер-класи http://bit.ly/2gBIH6W

Вхід БЕЗКОШТОВНИЙ

Ми віримо, що кожна людина здатна змінити життя на краще, і наші спікери готові поділитися секретами успішного втілення задуманого в життя!

Посилання на захід в Facebook:

https://www.facebook.com/events/1893424894313849/permalink/1903191853337153/

Контакти

  • http://krymsos.com

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.