bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційна зустріч НМРУ в Чернівцях
12.09.2017

Національна молодіжна рада України запрошує молодіжні організації Чернівців та області на Інформаційну зустріч, що відбудеться 19 вересня 2017 р. о 17:00 в приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка.

Національна молодіжна рада України запрошує молодіжні організації Чернівців та області на Інформаційну зустріч, що відбудеться 19 вересня о 17:00 в приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка (м.Чернівці, вул. Кобилянської, 47) розпочнеться інформаційна зустріч щодо створення в жовтні цього року Чернівецької молодіжної ради Відокремленого підрозділу Національної молодіжної ради України (НМРУ).

Учасники зустрічі зможуть більш детально ознайомитися з діяльністю Національної молодіжної ради України, з якою метою була створена НМРУ, в яких напрямках працює та які проекти реалізує на регіональному, національному та міжнародних рівнях.

Громадська спілка “НАЦІОНАЛЬНА МОЛОДІЖНА РАДА УКРАЇНИ” є національною платформою для молодіжних організацій, яку було офіційно створено 7 лютого 2015 , щоб посилити та розвивати молодіжний рух в Україні Молодіжна платформа - вільна від політичного впливу.

Місія: представляти та захищати громадянські, політичні, соціальні та економічні права молоді України, розширювати можливості особистісного розвитку та активної участі молоді в суспільно-політичному житті.
НМРУ об”єднує понад 50 активних молодіжних ГО з усієї України.

Більш детальна інформація про НМРУ:https://www.facebook.com/NYCUkraine/
Web-site: http://nycukraine.org/

Участь у зустрічі здійснюється за попередньою реєстрацією.

Кінцевий термін реєстрації:18 вересня о 11:00

Посилання на подію у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1449154381833673/

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.