bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Рівному презентують конкурс молодіжних інновацій U-Inn
18.09.2017

Як реалізувати свою інноваційну ідею чи проект на тему демократії і прав людини та отримати на це до 5 тисяч доларів? Відповіді на це питання можна буде отримати під час презентації конкурсу молодіжних інновацій U-Inn, що відбудеться у вівторок, 19 вересня, в Рівному.

Заявки для участі у конкурсі можуть стосуватися інноваційного підходу вирішення таких питань, як участь молоді в житті громади; вплив на владу; механізми участі молоді в процесах прийняття рішень органами місцевої влади; забезпечення відкритості та прозорості влади; захист та просування прав людини; толерантність та недискримінація; забезпечення свободи слова та вираження поглядів; права внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю та інших вразливих груп населення; доступ до публічної інформації, відкриті дані; ґендерна рівність. Ви зможете також пропонувати власні теми в рамках загальної тематики – демократизація і права людини.

Також під час презентації Ви дізнаєтеся про те, як взяти участь у Молодіжному таборі інновацій «U-Inn Camp» (7-8 жовтня 2017 року), який є частиною програми розвитку молодіжних інновацій у сфері демократії та прав людини. Окрім табору, програмою передбачено навчальні візити до громадських організацій, які професійно займаються відповідними темами, конкурс молодіжних проектів та ініціатив та фестиваль молодіжних інновацій.

Конкурс організовує Програма розвитку ООН в Україні у партнерстві з Міністерством молоді і спорту України та мережею хабів громадянського суспільства, представником якої у місті Рівному є РОГО «Комітет виборців України».

Запрошуємо активну молодь віком від 18 до 35 років відвідати презентацію конкурсу молодіжних інновацій U-Inn.

Захід відбудеться 19 вересня в приміщенні Платформи взаємодій «Простір» за адресою: м. Рівне, вул. Соборна 11, аудиторія №162 (головний корпус НУВГП).

Початок заходу – 15:00.

Вхід – вільний. Але для участі в презентації просимо заповнити невелику реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1xpjUyh1Zpqp9EOXAMtEbynOo8IazCApyH4rwJNcBwS4/viewform?ts=59b8d681&edit_requested=true

Контакти

  • http://cvu.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.