bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві презентують європейський досвід для екологічних реформ в Україні
20.09.2017

26 вересня Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» організовує круглий стіл «Європейським реформам – зелені орієнтири: перегляд імплементації в екологічній сфері та кліматична дипломатія». 

Запрошуємо Вас взяти участь в круглому столі “Європейським реформам – зелені орієнтири: Перегляд імплементації в екологічній сфері та кліматична дипломатія”.

Метою заходу є представити нові інструменти реалізації екологічної політики і права, окреслити поняття і принципи ведення кліматичної дипломатії в ЄС, а також обговорити можливі шляхи та перспективи використання європейського досвіду у цих сферах в Україні. Адже в процесі євроінтеграційних реформ, у тому числі у сфері довкілля та зміни клімату, нам часто бракує інформації про чинний порядок денний Європейського Союзу у відповідній сфері, та як ми можемо використати досвід ЄС з того чи іншого питання.

Організатор круглого столу – Ресурсно-аналітичний центр “Суспільство і довкілля”. Захід включатиме презентації двох аналітичних документів, “Імплементація екологічних зобов’язань в умовах дерегуляції в Європейському Союзі: досвід кращих практик для України” і “Кліматична дипломатія в ЄС: висновки та рекомендації для України”, та їх обговорення.

 Спікери :

  • Микола Кузьо, заступник міністра екології та природних ресурсів з питань євроінтеграції;
  • Олексій Хабатюк, заступник начальника департаменту енергоефективності НАК «Нафтогаз»;
  • Наталія Андрусевич, координатор робочої групи «Енергетика, транспорт, довкілля та зміна клімату» української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС;
  • Мар’яна Булгакова, експерт проекту, Експертно-дорадчий центр “Правова аналітика”.

Круглий стіл відбудеться 26 вересня 2017 року з 11:00 до 15:00 в конференц-залі Національної академії наук України, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55.

Для участі у заході, будь ласка, заповніть форму https://docs.google.com/forms/d/1E8OIH0RTZroiXU1sI1J3cSntm4Z1EHj8348oYvYtAVc/edit

За додатковою інформацією звертайтеся до старшого аналітика Ресурсно-аналітичного центру “Суспільство і довкілля” Зоряни Козак ([email protected] , +38 032 242 22 84).

Захід проводиться в рамках проекту “Сприяння європейським реформам у сфері довкілля та зміни клімату в Україні” під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС .

Довідка: 

Проект “Сприяння європейським реформам у сфері довкілля та зміни клімату” спрямований на підтримку  екологічних реформ в Україні через поінформованість та розвиток діалогу між зацікавленими особами на основі європейського досвіду. Інформування про основні поточні питання у сфері охорони довкілля і зміни клімату в ЄС, а також досвід подолання труднощів країнами-членами ЄС сприятиме обізнаності усіх зацікавлених сторін щодо потреб, вимог і шляхів екологічної євроінтеграції та встановленню ефективної комунікації між ними.

Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково  відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі

Олександр Малицький   2400 днів тому   #  

Чи можна розраховувти на компенсацію проїзду?Миколаївщини, ред. екол. газети, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.