bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Організаційний розвиток ОГС – запорука успіху» (Київ)
26.10.2017

Нові можливості для розвитку НУО! Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» запрошує на презентацію «Організаційний розвиток ОГС – запорука успіху».

Якщо ви прагнете рухатися вперед, але вам бракує орєнтирів… Якщо ваша мета – постійне самовдосконалення… Якщо вам бракує знань й практики для розвитку організації… Цей захід – для вас! Ми залюбки поділимося власними напрацюваннями й досвідом!

В рамках заходу відбудуться презентації:
- проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні»;
- посібника «Про організаційний розвиток простою мовою»;
- діяльності Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ»;
- майстер-клас з цифрового маркетингу, комунікацій та супутніх інструментів, які зроблять вашу організацію більш ефективною.

Запрошуються представники неурядових громадських організацій м. Києва та Київської області, активісти, які ставлять за мету впливати на життя регіону, і зацікавлені в побудові й зміцненні місцевого громадянського сектору.

Учасники презентації отримають посібник «Про організаційний розвиток простою мовою», й у подальшому зможуть використовувати описані в ньому ефективні та прості методики для розвитку власного потенціалу. Також усі зможуть познайомитися, налагодити корисні контакти й, зрештою, розповісти про себе й свою діяльність!

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/fUuvuu до 2 листопада (Учасники з віддалених міст області, які потребують поселення, будь ласка, зареєструйтеся якомога раніше!).

Про місце проведення заходу ми повідомимо відібраним учасникам згодом.

Організатори: Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ», Програма розвитку ООН

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.