bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Бізнес-молодь: ефект wow від співпраці» (Луцьк)
27.10.2017

У Луцьку відбудеться форум місцевих підприємців, представників бізнесу та молоді.  

Ви активна молода людина віком 18-25 років з Луцька чи Волинської області? Маєте бажання дізнатись про актуальні можливості для молоді, розвинути свої навички та реалізувати кар’єру в Україні?

Тоді реєструйтесь на  що пройде 9 листопада 2017 року в м. Луцьк в рамках ініціативи “УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ-2020”.Форум збирає молодь та місцевих роботодавців і включатиме презентації актуальних кар’єрних можливостей на Волині, практичні майстер-класи від HR-менеджерів національних та місцевих компаній, дискусії щодо пріоритетів у виборі першої роботи та спільний пошук WOW-рішень у співпраці бізнесу і молоді.

Організатори Форуму: Міністерство молоді та спорту України та Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН.

Інформаційні партнери: Молодіжний центр Волині та Волинський обласний молодіжний центр праці.

Зареєструватися потрібно до 5 листопада 2017 року. На основі заповненої реєстраційної форми до участі у форумі буде відібрано найбільш активних та візійних представників молоді. Обраним учасникам буде повідомлено про рішення та деталі щодо проведення Форуму до 7 листопада 2017 року.

Посилання на реєстрацію – https://goo.gl/forms/pkd9Rv3e1Xc5fEAq2

Участь у Форумі безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проїзд. Основні критерії відбору учасників: мотивація та інтерес до співпраці з компаніями.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.