bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадянський лекторій
31.10.2017

Студреспубліка проводить Громадянський лекторій на тему: «Політика пам’яті як політика для живих», який відбудеться 7 листопада у Києві.

Реєструйтесь!

Необхідність системної модернізації України, переформатування державного механізму, гуманізації українського суспільства передбачає зміну інтелектуального клімату в країні та створення потужної системи громадянського просвітництва.

Громадянські лекторії – важлива ініціатива, яка збирає активістів, експертів, молодих лідерів і просто небайдужих громадян разом для діалогу про інноваційний розвиток України й особистісну самореалізацію в нових складних умовах, про розвиток людини й універсальні цінності. Формат події – інтенсивний лекторій у режимі доповідь-обговорення на зазначену тематику.

До участі в Громадянському лекторії, що відбудеться 7 листопада з 10:30 до 20:00 (початок реєстрації з 10:00) під час Громадянського лекторію: «Політика пам’яті як політика для живих», що проходитиме в Київському міському Будинку природи(м. Київ, вул. Рогнідинська 3) запрошуємо прогресивних громадян, філософів, істориків, політологів та інших інтелектуалів, активістів, журналістів, студентів. Попередньо треба пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію. Кількість місць обмежена!

Умови участі

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.