bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Івано-Франківську організовують хакатон для розвитку низової демократії та міжкультурного діалогу
10.11.2017

9 грудня у Івано-Франківську відбудеться хакатон «Від Ідеї до Проекту. Версія 2.0. День демократії».

На цю унікальну подію  Івано-Франківська ГО «Молодіжна організація «СТАН» запрошує усіх, кого цікавить розвиток низової демократії та міжкультурний діалог.

Учасники розроблятимуть проекти, які популяризуватимуть ідеї толерантності та міжкультурного різноманіття, протидію дискримінації і ксенофобії.

А для того, щоб проекти були втілені в життя, увагу буде приділено основам фандрейзингу (пошуку ресурсів на втілення) та адвокаційним кампаніям.
Під час хакатону відбудеться обговорення та дискусія щодо викликів з якими доводиться зустрічатись у боротьбі за толерантність та права членів громади.

За словами координаторки Івано-Франківської Інтеркультурної лабораторії Ольги Тут, хакатон - подія, де висвітлюючи наші ідеї, ми можемо міксувати, синтезувати їх з іншими, створювати нові цікаві проекти та спільно їх реалізувати.

На хакатон «Від Ідеї до Проекту. Версія 2.0. День демократії» запрошені фахові тренери, лідери думок, активісти та представники місцевої влади, аби спільно напрацювати ефективні моделі співпраці.

«Це обмін досвідом, відкриття себе до нових можливостей, а в нашому випадку, ще й до інтеркультурнутної співпраці. Для мене особисто хакатон є сучасним інструментом, чи навіть майданчиком хоча би на один день, для об’єднання громади, для інтеграції, для цікавих знайомств. Багато хто з нашої команди починав свої кроки соціального активізму саме з такої події», - каже Ольга Тут.

Реєстрація для участі в хакатоні обов’язкова. Зробити це можна за цим посиланням goo.gl/ivt3f9

Посилання на подію в fb: https://www.facebook.com/events/365313900574368/

Контактна особа – івент-менеджерка Марія Келій 050 943 5353

facebook.com/masha.keliy 

Про місце проведення буде повідомлено пізніше.

Проект реалізовується СТАН \ STAN art group за фінансової підтримки Корпусу Миру (Peace Corps) та іншими міжнародними неурядовими організаціями. 

Контакти

  • Марія Келій
  • ГО “СТАН \ STAN art group”
  • [email protected]
  • 0509435353
  • https://www.facebook.com/lgstan/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.