bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Засідання експертно-моніторингової групи з розробки й запровадженню гендерного бюджетування
12.11.2017

14 листопада 2017 о 15.00 годині в приміщенні Інтеграційного центру для внутрішньо переміщених осіб та місцевої громади відбудеться відкрите засідання експертно-моніторингової групи з розробки та запровадженню методології гендерного бюджетування.

14 листопада 2017 о 15.00 годині в приміщенні Інтеграційного центру для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевої громади відбудеться чергове Відкрите засідання експертно-моніторингової групи з розробки та запровадженню методології гендерного бюджетування Полтавської області.

За адресою: Полтава, вул. Шевченка, 13-а.

Мета проекту – сприяти в підвищенні обізнаності громадськості Полтавської області про бюджетний процес шляхом проведення гендерного моніторингу бюджету Полтавської області та лобіювання обласною радою рішень про врахування гендерних у бюджетному процесі.

Інструментом реалізації цього проекту є створена робота експертно – моніторингової групи, яка працює над розробкою методології гендерного бюджетування та проводить за цією методологією гендерний моніторинг Полтавської області та міста Полтави.

Реалізація запропонованого проекту дасть можливість вперше в Україні розробити та запровадити процедури науково обґрунтованого гендерного моніторингу обласного бюджету. Досвід участі в професійному аналізі бюджетних процесів дозволить підняти фаховий рівень 150 лідерів інститутів громадянського суспільства області щодо моніторингу формування та використання бюджетних коштів, а також сприятиме запровадженню практик постійного публічного звітування щодо результатів виконання бюджету з боку представників влади.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.