bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський тиждень права
17.11.2017

Інститут політико-правових та релігійних досліджень в рамках Всеукраїнського тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини, з 11 по 15 грудня 2017 року заплановано проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Місія «Тижня права» – утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

З 11 по 15 грудня 2017 року здійснюватиметься надання професійної безоплатної правової допомоги.

Початок: 11 грудня 2017 року о 10 годині.

Заходи буде проведено у місті Києві, Київській та Донецькій областях.

Надання професійної безоплатної правової допомоги здійснюватиметься:

у місті Києві та Київській області – консультантами юридичної клініки «Соціальна справедливість» Київського національного економічного Університету ім. Вадима Гетьмана спільно з експертами Інституту політико-правових та релігійних досліджень. Запис на консультацію за тел. 066-506-01-52 (Гужва Анна Сергіївна) або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected], вказавши у темі «Тиждень права», м. Київ, вул. Мельникова,81, каб. 108.

у Донецькій області – Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення спільно з представниками Інституту політико-правових та релігійних досліджень.
Запис на консультацію у м. Маріуполі та м. Курахово за тел. 095-503-10-91 (Сошников Антон Олександрович, Сошникова Юлія Олександрівна) або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected] вказавши у темі «Тиждень права».

08 грудня 2017 року Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України за інформаційної підтримки Інституту політико-правових та релігійних досліджень буде проведено Х Всеукраїнський правовий ВІП-турнір серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України в рамках Всеукраїнського тижня права 2017 року.

Партнери заходу: Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України; ДЮІ МВС України; «K-project center»; Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.