bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс Всебаштанського форуму гармонійного розвитку громади
15.01.2018

Представники органів місцевого самоврядування, громадські активісти і депутати, особливо з периферійних громад Баштанської міської об’єднаної територіальної громади (ОТГ), запрошуються на ВСЕБАШТАНСЬКИЙ ФОРУМ «Гармонійний розвиток ОТГ через баланс прав та інтересів периферійних громад». Дедлайн - 19 січня 2018 року.

У програмі ВСЕБАШТАНСЬКОГО ФОРУМУ:

  • Круглий стіл з обговорення викликів та можливостей гармонійного розвитку сіл , селищ та міст що створили Баштанську ОТГ;
  • Навчання щодо дієвих механізмів та інструментів забезпечення балансу прав і обов’язків громад що крокують до спроможної, гармонійної Баштанської ОТГ.

Учасники круглого столу Форуму матимуть змогу обговорити результати дослідження ФРММ з врахування інтересів периферійних громад ОТГ Миколаївщини, намітять подальші спільні кроки до гармонії прав та інтересів сіл, селищ та міста, що у 2016 році створили Баштанську ОТГ.

У навчальної програмі Форуму - роз’яснення «людською мовою»:

  • Нових вимог законодавства України щодо захисту прав мешканців сіл та збалансованого розвитку всіх сіл, селищ, міст, що створили ОТ;
  • Викликив системи управління, бюджетного та процесу соціально-економічного розвитку перших ОТГ Миколаївщини.
  • Як впливати мешканціям на бюджетний процес та пріоритети соціально-економічного розвитку ОТГ, що є у національному та місцевому законодавстві;

Реліз подібного навчання у Кам’яномостівській ОТГ на http://frgn.mk.ua/?p=9477 .

Місце проведення: Баштанська міська рада (м.Баштанка, вул. Баштанської республіки 38).

Витрати на харчування, проживання та проїзд за квітками на автобус забезпечують організатори.

Кількість учасників Форуму з сіл, селищ Баштанської ОТГ обмежена. При надходженні анкет, що перевищує можливості проекту, буде застосована конкурсна процедура відбору учасників. Анкета додається. Чекаємо анкети – заявки до 17-00  19 січня 2018 р.

Тел./факс. (0512) 47-38-79 або E-mail: [email protected].

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та Відділ з питань засобів масових інформацій та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Баштанської міської ради

——————————————————————————————————————

Форум  проводиться в рамках проекту «Місцева демократія для гармонійного розвитку сіл в ОТГ Миколаївщини», які реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» у рамках діяльності всеукраїнської мережі «Ресурсні центри сприяння місцевої демократі» при партнерстві з Першим та Другим Миколаївськими місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги (ПВПД) за методичної підтримки ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

Форум є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад»,, що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою та Миколаївською ОДА.

Контакти

  • ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»
  • [email protected]
  • (0512) 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.