bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційний день щодо можливостей програми ЄС «ERASMUS для молодих підприємців» (Київ)
05.03.2018

Торгово-промислова палата України запрошує представників бізнесу прийняти участь в інформаційному дні присвяченому програмі транскордонного обміну ERASMUS для молодих підприємців (COSME). Дата проведення - 16 березня 2018 року.

Програма «ERASMUS для молодих підприємців» – програма професійного обміну, яка дає можливість новим підприємцям (мається на увазі не вік підприємця, а час з моменту започаткування підприємницької діяльності – до 3х років) навчатися у досвідчених підприємців в інших країнах-учасницях програми ЄС COSME

«ERASMUS для молодих підприємців» (далі - Програма) - започаткована у 2009 році, програма надає можливість новим, молодим та амбіційним підприємцям набувати навичок і знань у досвідчених підприємців, які володіють малими підприємствами в інших країнах-учасниках цієї Програми, а досвідченим підприємцям - дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами. Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження молодого (нового) підприємця до країни підприємця-господаря строком від 1 до 6 місяців. Програма ЄС «ERASMUS для молодих підприємців» є частиною програми ЄС COSME. Вперше в 2018 році в програмі можуть приймати участь громадяни України.

Під час заходу до уваги учасників пропонуються наступні теми до обговорення:

- цілі програми;

- основні кроки для участі в проекті « ERASMUS для молодих підприємців»;

- підготовка документів для подачі та заповнення електронної форми;

- переваги, які отримують підприємства при участі в програмі.

Захід відбудеться 16 березня 2018 року (початок реєстрації 9.30, кімната 101) в стінах Торгово-промислової палати України за адресою м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням http://bit.ly/2tDs3xo 

 Інформація щодо програми за посиланням https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

У разі виникнення запитань, можливо отримати консультацію за тел. 044 586 40 67, 044 584 28 14 та e-mail: [email protected], [email protected]

Контакти

  • Торгово-промислова палата України
  • [email protected]
  • [email protected]
  • 044 586 40 67
  • 044 584 28 14
  • м. Київ вул. Велика Житомирська 33

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.