bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження «Чим живуть українські НДО: тренди, середовища, потреби»
12.03.2018

Форум НДО в Україні запрошує представників громадського сектору, державних інституцій та спільноти донорів на презентацію дослідження «Чим живуть українські НДО: тренди, середовища, потреби», яка відбудеться 20 березня 2018 року у Києві. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Дослідження проводилося в 5 східних областях протягом грудня 2017 - лютого 2018 року і включало в себе он-лайн опитування 310 НДО, 46 глибинних та експертних інтерв’ю, 5 фокус-групових дискусій. Аналітика представляє поточний стан, напрямки і цільові групи бенефіціарів діяльності НДО в Україні, основні групи підтримки і зовнішнє середовище, взаємодію з владою, бізнесом, ЗМІ і донорами, власну оцінку організаційної спроможності, викликів і шляхів їх подолання.

Дослідження проводилось Європейською дослідницькою асоціацією ЕРА за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.  

Презентація відбудеться 20 березня 2018 року о 13:30 в одному з хабів Києва. Обов’язкова реєстрація до 15 березня 2018 року включно у зв’язку з обмеженням кількості місць. Запрошення до участі і місце проведення заходу будуть надіслані електронною поштою відібраним учасникам 16 березня 2018 року.

Контакти

  • Форум НДО в Україні
  • [email protected]
  • http://www.ngoforum.org.ua/uk/
  • 01034 Україна м. Київ вул. Ярославів Вал 7 3ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.