bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр «Право вибору переселенців» (Дніпро)
16.03.2018

Інститут «Республіка» запрошує ВПО, представників ОВК і ТВК, представників місцевої влади, партійців, громадських активістів та інших активних дніпрян до участі у створенні вистави форум-театру «Право вибору переселенців» у Дніпрі. Реєстрація триває до 09:00 24 березня (включно). 

Форум-театр – це метод інтерактивної роботи з різними прошарками суспільства, спрямований на вирішення соціальних проблем. Сутність форум-театру полягає у пошуку  шляхів вирішення проблеми чи виходу зі складної життєвої ситуації в межах запропонованої теми вистави спільно з глядачами.

Мета – сприяти реалізації конституційних прав ВПО та їх активної участі у розбудові громади та країни в цілому через інструмент прямої демократії – вибори.

Дата: 25 березня (неділя) 

Місце: м. Дніпро, вул. Троїцька, 21г (3 поверх, Центр конференцій “Parle”, кімната 304).

Підготовка вистави о 12:00

Показ вистави о 16:00

 Під час вистави учасники зможуть:

  • обговорювати існуючі виклики та проблеми у сфері виборчого права ВПО і спробувати знайти на них відповіді;
  • грати в театральні ігри;
  • ділитися емоціями та думками;
  • створити виставу форум-театру, яка буде продемонстрована глядачам.

Для участі у виставі НЕ потрібно бути актором чи мати попередній акторський досвід. Найважливіше – це ваше бажання поділитись вашим життєвим досвідом на задану тему форум-театру. Потрібні ваша готовність взяти участь у показі даної вистави для глядачів та прагнення стати частинкою творчого процесу.

Анкета учасника заходу за посиланням: https://u.nu/mhk Реєстрація триває до 09:00 24 березня (включно). 

Участь у першій частині форум-театру, а саме в розробці та постановці вистави зможуть взяти до 10 осіб.  На презентацію вистави з 16:00 запрошуються усі охочі, що попередньо зареєструються та отримають запрошення.

Контакти організатора: Дмитро Чернишов, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у м. Дніпро, тел. (096)528-40-59, e-mail: [email protected]

 Довідка. Подібні вистави відбудуться в 20 містах України в межах діяльності Інституту “Республіка” та Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” за підтримки Фонду сприяння демократії при Посольстві США в Україні.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

  • Дмитро Чернишов
  • регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у м. Дніпро
  • тел. (096)528-40-59
  • ГО Інститут «Республіка»
  • [email protected]
  • inrespublica.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.