bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як доброчесне запровадження програмно-цільового методу допоможе контролю місцевих бюджетів
02.04.2018

3 квітня 2018 року, о 10.00 у Дніпропетровському відокремленому підрозділі Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування (вул. Європейська, 10 а, м. Дніпро) відбудеться круглий стіл на тему: «Перший рік застосування ПЦМ формування місцевих бюджетів».

На обласному круглому столі обговорять результати виконання рекомендацій громадського аудиту доброчесності запровадження програмно-цільового методу (ПЦМ) та прогнозної ефективності витрачання коштів бюджету міста Дніпро та 3-х об’єднананих територіальних громад (ОТГ): Томаківська, Могилівська, Гречаноподіївська, Новоолександрівська.

Експерти громадського партнерства За прозорі місцеві бюджети»:

  • Презентують висновки та рекомендації незалежної громадської оцінки річної динаміки кроків органів місцевого самоврядування, зокрема історію успіху згаданих місцевих громад Дніпропетровщини по запровадженню ПЦМ, що покращили показники;
  • Проаналізують успіхи та виклики 24 місцевих громад 5-ти областей півдня і сходу України, на шляху до зрозумілості ефективності місцевих бюджетів та запропонує рецепти оздоровлення фінансів громад;
  • Запропонують механізм дієвого контрою ефективності місцевих фінансів на основі можливостей програмно-цільового методу (ПЦМ).

В рамках круглого столу заплановано показ тематичного відеофільму, презентація звіту про результати проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-х областях півдня і сходу України» та обговорення проблем налагодження державного та громадського контролю за ефективністю місцевих бюджетів за допомогою можливостей ПЦМ на місцевому рівні. 

До участі у заході запрошені місцеві ЗМІ, депутатів місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування міста Дніпро та представники органів місцевого самоврядування та громадськості місцевих громад Дніпропетровської області.

Заявки представників громадськості на участь (П.І.Б, організація, телефон) слід надсилати до 14-00, 2 квітня 2018 року на адресу [email protected] . Довідки тел.: ( 067) 722-50-46.

Прес-служби ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертного центр з питань регуляторної політики»»та ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Обласний круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Ефективні і доброчесні місцеві бюджети в 5 областях півдня і сходу України», який реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» у рамках Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!».

Контакти

  • Дніпропетровський відокремлений підрозділ Установи “Центр розвитку місцевого самоврядування”
  • (0512)47-38-79
  • 067 722-50-46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.