bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що стримує та стимулює процеси розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні
16.04.2018

У Миколаєві будуть говорити про механізми ефективної реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні. Захід відбудеться 20 квітня 2018 року о 9:30 у конференц залі готелю «Нікотель» (проспект Центральний, 120).

Для оцінки стану та умов розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» спільно з регіональними координаторами провела дослідження у 17 регіонах України.

На заході експерти розкажуть про хід реалізації Стратегії, проблеми під час її впровадження у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях.

Також, буде представлено результати опитування представників влади і громадськості щодо чинників, що стримують чи стимулюють процеси розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні.

У нараді візьмуть участь представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Головдержслужби, керівництва ОДА, обласних рад, Координаційних рад, громадських рад, регіональних ХАБів ПРООН, регіональні експерти відповідних областей.

Регіональні експерти спільно з представниками регіональних ХАБів розкажуть про співпрацю місцевої влади з громадськістю, як умову успішної реалізації Національної стратегії. Учасники наради обговорять способи налагодження ефективної роботи регіональних Координаційних рад, підрозділів ОДА по комунікаціях, удосконалення нормативно-методичного забезпечення розвитку громадянського суспільства.

Контактна особа: Андрій Крупник, тел.: +38 (067) 483 53 80, email: [email protected]

Захід відбудеться в рамках Проекту “Громадський супровід реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні”, який виконує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація сприяння самоорганізації населення» у рамках проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

  • ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • (0512)47-38-79
  • +38 (067) 483 53 80

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.