bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіа експедиція «Реформа освіти: учнівські ініціативи, які змінюють життя громади» (Одеса)
31.05.2018

7 червня 2018 року, в четвер, відбудеться брес-брифінг в Одесі та виїзна медіа експедиція до Чорноморська «Освітня реформа в дії: успішні проекти, реалізовані дітьми у школах Одещини». До участі запрошуються ЗМІ Одеської, Херсонської та Миколаївської областей.
 
Учасники завітають до м. Чорноморськ, де побачать, як учні, їх вчителі, батьки та місцева громада крок за кроком ставати ближче до ідеї демократичного суспільства. Як їм це вдається? Вони активно розробляють та реалізують різні проекти, які покращують життя у громаді. При цьому діти зазвичай стають ініціаторами успішних змін.
Взявши участь у медіа експедиції, журналісти дізнаються:
  • як діти долучаються до роботи в місцевій адміністрації та впливають на ухвалення рішень;
  • учні беруть участь у вирішенні питань екології, працюють у дитячих будинках, доглядають безпритульних тварин та долучаються до багатьох проектів, які сприяють добробуту громади.
Реєстрація - 7 червня 2018 року, 09:30. Після цього робота йтиме в такому форматі:
  • 10:00 – 11:00 Прес-брифінг «Освітня реформа в дії: успішні практики проекту DOCCU на Одещині» із представниками Одеської ОДА, експертами з освіти тощо.
  • 11:00 – 12:00 Переїзд до м. Чорноморськ.
  • 12:00 – 17:00 Працюємо у громаді та знайомимось з успішними учнівськими практиками. 
  • 17:00 – 18:00 Повернення в Одесу.
Участь у медіа експедиції безкоштовна. 
 
Участь ЗМІ можлива за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.
 
Для участі потрібно заповнити онлайн анкету.
 
Організатори забезпечують:
  • відшкодування дорожніх витрати за наявності оригіналів квитків (транспорт прямого сполучення, рівня не вище купе або «Інтерсіті» другого класу);
  • харчування
За додатковою інформацією можна звертатися до координаторки проектів у ГО «Інтерньюз-Україна» Ірини Зінець за телефоном +38 063 129 57 59 або електронною поштою [email protected]
 
Захід відбудеться в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» в Україні, за сприяння Уряду Швейцарської конфедерації та Цюріхського педагогічного університету, у співпраці із ГО «Інтерньюз-Україна».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.