bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь. Кар’єра. Успіх»
19.07.2018

Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь. Кар’єра. Успіх» відбудеться 24-26 серпня 2018 року поблизу міста Кременчук. Захід збере 230 представників активної та прогресивної молоді України. 

Однією із базових потреб сучасної молодої людини є можливість самореалізуватися і здобути визнання серед однолітків. В умовах українських реалій ці привілеї стає не так легко здобути через соціально-економічні труднощі, з якими стикаються молоді люди, і тому часто шукають можливості кращого життя за кордоном.   

У зв’язку з цим, організатори Форуму ставлять перед собою мету: створити платформу для обговорення проблем і викликів, з якими стикаються молоді люди на шляху до вибору вищої освіти, професії, першої роботи, а також щоб спільними зусиллями виробити можливі шляхи для вирішення проблем, які можуть виникнути у даних сферах.

Протягом трьох днів учасники Форуму змістовно та продуктивно працюватимуть у шістьох комітетах, братимуть участь у дискусіях і майстер-класах,  обговорюватимуть проблеми та інші актуальні питання сьогодення, а також обмінюватимуться досвідом. Крім того, заплановано проведення вуличної ярмарки громадських організацій та ініціативних груп, у рамках якої пройде презентація роботи громадських об’єднань. Планується, що саме ця частина заходу стане основною платформою для обміну найкращими ініціативами та проектами між учасниками Форуму.

 Організатори форуму: Управління у справах молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні.

Робота комітетів Міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь. Кар’єра. Успіх» розділятиметься на наступні тематики:

  • «Професійна освіта: формальна чи неформальна?». На що звертати увагу при виборі спеціальності та ВНЗ. Де шукати неформальні курси? Чи варто платити за неформальну освіту? Де шукати ментора?
  • «Як знайти роботу: крок за кроком». Що треба знати про перше робоче місце? Де шукати роботу? Як написати якісне резюме? Як готуватись до інтерв’ю?
  • «Волонтерство: практичний і незабутній досвід». Чому волонтерство - це цікаво? Що дає волонтерство? Як волонтерство може допомогти знайти роботу?
  • «Стартап і фріланс». Що таке стартап? Скільки потрібно грошей, щоб створити свій стартап? Що таке фріланс? Де шукати можливості для фрілансерів? Як уникнути неприємних ситуацій, коли ти працюєш на фрілансі (проблеми грошових обманів, труднощі з пошуком замовлень тощо).  
  • «Як відкрити свій бізнес». Що таке приватне підприємництво і з чим його їсти? Чи важко відкрити власний бізнес? Що таке «бізнес-план» та як його складати?
  • «Молодь і державні структури». Хто такі «держслужбовці» та «посадовці»? Про що треба знати, якщо хочеш змінювати країну? Де шукати роботу? Як готуватись до конкурсів?

До участі у Форумі запрошуються активісти учнівського та студентського самоврядування, лідери громадських молодіжних організацій та ініціативних груп, а також всі молоді люди, які мають бажання змінювати Україні на краще. 

Участь у Міжрегіональному молодіжному форумі можна взяти:

-          у якості активного учасника- заповнюйте аплікаційну форму до 13 серпня 2018 року включно;

-          у якості модератора/експерта - заповнюйте форму «Анкета модератора» до 08 серпня 2018 року включно;

-          у якості учасника Ярмарки  - заповнюйте аплікаційну форму «Ярмарка громадських організацій та ініціативних груп» до 13 серпня 2018 року включно. Таким чином, ви  можете взяти участь у вуличному Ярмарку громадських організацій та презентувати свою організацію. Інформація про Вашу організацію увійде по посібника, який буде розповсюджений серед учасників заходу.

Організатори Форуму забезпечують учасників проживанням, харчуванням та роздатковими матеріалами/ Учасники самі забезпечують собі проїзд до і з Кременчука. 

Увага! Усі форми заявок приймаються на електронну пошту: [email protected]. У темі листа просимо вказувати: «Анкета учасника КММФ».

Результати відбору учасників Міжрегіонального молодіжного форуму ««Молодь. Кар’єра. Успіх»» стануть відомі 15 серпня 2018 року, кожного учасника буде повідомлено особисто та список учасників буде опубліковано на сайті www.molod.org.ua.

Контакти:

Сайт: www.molod.org.ua

Соціальні мережі: https://www.facebook.com/parlament.kremenchuk 

Контактні телефони: (068) 018-18-95, (05366) 3-51-06a

Контакти

  • 068 018-18-95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.