bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Велосипедна стратегія: національний та міжнародний досвід
19.05.2021

Зараз Україна є однією з небагатьох країн Європи, де відсутня національна політика, яка декларувала би розвиток велосипедного транспорту. Натомість більшість європейських країн мають розроблені і вже впроваджені національні стратегії розвитку велоінфраструктури.

Кожен з документів декларує цілі, яких країна прагне досягти за період реалізації велостратегії. Зазвичай, цілі є логічним вирішенням проблем, про які наголошує у своїй велосипедній стратегії країна.

Щоб врахувати кращі практики та досвід у створенні велостратегії для України, ми підготували огляд національних велосипедних стратегій Австрії, Данії, Фінляндії, Німеччини, Нідерландів, Словаччини, Угорщини, Шотландії, Австралії та Європейського союзу.

Тож під час нашої зустрічі 26 травня ми поговоримо про те, якими є пріоритети велостратегій для вищевказаних країн; що вирішується розробкою такого документу та якими є його цілі; і найголовніше — які ж найкращі практики будуть для України.

Спікери/-ки:

-       Катерина Шульга, координаторка проєктів U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»);

-       Іван Зінов’єв, Голова ГО «Центр соціальних та ділових ініціатив».

Модеруватиме подію Софія Олійник, координаторка програми «Сприяння демократії» Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Запрошуємо представни/-ць органів виконавчої влади, профільних експерт/-ок, активіст/-ок з різних регіонів та всіх зацікавлених у питаннях мобільності.

Подія відбудеться онлайн на платформі Zoom. Щоб взяти участь і мати змогу ставити запитання спікер/-кам безпосередньо під час події, зареєструйтеся за посиланням .

Зареєстровані учасники та учасниці отримають посилання для участі за 2 години до початку події.

Подія є частиною серії розмов про розвиток сталої мобільності в Україні та проводиться за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна та ГО «Екодія».

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/1147951919011562

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.