bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сєвєродонецьку створили фотовиставку «Свої НЕзнайомці»
02.09.2021

4 вересня о 17:00 відбудеться презентація фотовиставки “Свої НЕзнайомці” на Фестивалі думок біля парку Перемоги, локація 6, де будуть представлені чотири з десяти історій людей, які наповнюють наше місто своєю енергією, сміливістю робити від серця та створюють його унікальність. Саму виставку можна буде знайти згодом в Івонін парку. Вона діятиме з кінця вересня до початку листопада.

Спікер(к)и: 

  • Оксана Матвієвська, флористка та фітодизайнерка;

  • Сергій Болтенков, ініціатор створення пляжних волейбольних майданчиків у м. Сєвєродонецьк та проведення чемпіонату України з пляжного волейболу;

  • Віталій Матухно, митець, засновник галереї сучасного мистецтва “гарелея неотодрёшь”;

  • Ксенія Філліпова, одна із ініціаторок створення скейт-парку в Сєвєродонецьку.

Модераторка - Анастасія Магомедова, фотографка та журналiстка

У рамках фотопроекту  буде представлено 10 історій про неймовірних особистостей, які творять цінність, але за різних причин вони є невидимі та незнайомі  для широкого кола оточуючих. Ми відшукали людей, з діяльності яких складається ідентичність та особливість нашого міста, і хочемо, щоб про них та їхній внесок у розбудову міста дізналися якомога більше людей. 

Більше інформації за посиланням

Для медіа! Зв’язатися з нами можна, написавши на пошту [email protected], або за номером телефону 0501329231, комунікаційна менеджерка проєкту Ірина Федорченко.

Ініціатива реалізується ГО Генерація UA в рамках проекту “Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів у місцевих громадах”, підтриманий KURVE Wustrow – Centre for Training and Networking in Nonviolent Action у партнерстві з ініціативою “Сєвєр змін” та Громадською організацією “Театр змін” .

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.