bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«100 міфів про дерева в містах»: public talk з екологинею Олександрою Сладковою
12.10.2022

Запрошуємо до участі в онлайновому public talk «100 міфів про дерева в містах» з міською екологинею Олександрою Сладковою (м. Львів). Організатор події Платформа MY ART.

Захід відбудеться у четвер, 13 жовтня, о 19:00 (за Київським часом) на платформі Zoom. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією https://bit.ly/PROsho2.

У українських містах за радянською звичкою намагаються побілити якомога більше всього, і дерева у тому числі. А чи це потрібно? Ми звикли, що тополі та платани щороку доставляють певні незручності миколаївцям. Цікаво, чому? Дискутуємо навколо того, які дерева кращі висадити на вулиці: липу або акацію? І таких питань у сфері зеленої інфраструктури міста дуже багато.  Бо дерева – це довговічні живі істоти. У них свій непомітний для людського ока соціальний лад і закон життя.

«100 міфів про дерева в містах» з міською екологинею Олександрою Сладковою

У форматі public talk Олександра Сладкова розкаже про актуальні підходи опіки над деревами. Та спростує існуючі міфи щодо дерев, які виконують кліматичну та декоративну функцію у містах.

Довідка:

Олександра Сладкова, міська екологиня (м. Львів). Керівниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради. Її діяльність і сфера зацікавлень — це громадські простори від озеленення до облаштування площ, парків і пішохідних вулиць.

Модераторка: Дар’я Фрич-Алчіна, менеджерка Платформи MY ART.

Посилання на подію у Facebook.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.