bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Офлайн презентація меморіалу «Носії пам’яті. Загиблі журналісти — 2022»
14.11.2022

 

Носії пам’яті. Загиблі журналісти — 2022

Про жахи трагедії обов’язково повинні говорити генії. Генії цей жах відчувають і можуть транслювати іншим. Про трагедію, яка увірвалася в Україну 24 лютого, рішуче говорили вони — журналісти, допоки їх голос та погляд не знищив агресор.

«Носії пам’яті. Загиблі журналісти — 2022» — це меморіал поваги професіоналам, де представлені некрологи працівників медіа, які викривали жорстокість ворога та документували розпочату ним повномасштабну війну. На стендах розповідаємо біографію журналістів, що стали жертвами воєнного наступу, обстрілу, фізичного знущання.

23 листопада об 11:00 у Києві ми презентуємо цей проєкт. На заході поговоримо про професію журналіста на війні. Про ризики, безпеку та шану, яку ми маємо віддавати нашим сміливцям. Учасники зможуть поставити питання експертам з медіасфери та ознайомитися з меморіалом.

Журналістське слово теж воює. Героїв ми маємо знати за іменами. Адже свобода не безоплатна.

Щоб приєднатися до нас, будь ласка, заповніть форму акредитації: https://forms.gle/oPW7skkiYZQNzxFo6

Учасникам на електронну пошту надійде запрошення з логістикою та програмою заходу.

Тривалість заходу 2 години. Початок об 11:00. У приміщенні передбачене укриття.

Якщо у вас є запитання, будь ласка, звертайтеся до Юлії Кулик, координаторки проєктів АУП — 050-734-45-79 або [email protected]

Проєкт утілила Академія Української Преси (АУП) за підтримки Фонду Фрідріха Науманна За Свободу, МЗС ФРН та Civil Society Cooperation у партнерстві з Національною спілкою журналістів України.

 

Контакти

  • Юлія Кулик

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.