bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація книги «Curly менеджмент»
26.04.2023

Запрошуємо представників громадського сектору на презентацію книги “Curly менеджмент” від відомої фасилітаторки та тренерки Діни Волинець, що відбудеться 2 травня о 18:00 у просторі “На хмарі” ІЛУ УКУ за адресою вул. Іл. Свєнціцького 17, оф. 401.  

Це книга про те, як, додавши до класичного проєктного менеджменту кілька кроків, можна залишатися фанатом планування і стратегування, але при цьому не вигорати й не витрачати час на те, що для вас не важливо. “Це адаптований проєктний менеджмент до умов хаосу. У нас усе швидко змінюється і почало змінюватися ще до війни, тому потрібно адаптувати ті інструменти, якими ми звикли користуватися“, — пише авторка про свою методику. 

 На презентації Діна Волинець розповість про основні ідеї своєї методики та поділиться своїм досвідом менеджменту. Учасники заходу матимуть можливість поставити питання авторці та придбати книгу з її особистим підписом.

Якщо вас зацікавила ця подія і ви бажаєте долучитись, то просимо вас заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/TwQwX96gNceNrXLc7

 Захід відбудеться в межах проєкту “На хмарі”, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду “Відродження“.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.