bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нетворкінг для представників громадських організацій від ІЛУ УКУ
03.05.2023

 
Інститут лідерства та управління УКУ продовжує свою традицію нетворкінгу між громадськими організаціями з настільними іграми. В Інституті переконані, що завдяки новим знайомствам та обміну ідеями народиться синергія для нових крутих проєктів та ініціатив. ІЛУ запрошує представників громадського сектору до простору “На хмарі” 9 травня о 18:00 на зустріч-нетворкінг з настільними іграми.
 
Це буде чудова нагода для вас познайомитись, поспілкуватись та відпочити разом. Настільні ігри є вкрай корисними для команд громадських організацій. Чому?
 
- Розвиток комунікаційних навичок: настільні ігри допомагають розвивати навички спілкування та взаємодії між учасниками команди. Граючи разом, ви навчитеся краще слухати один одного, висловлювати свої думки та ідеї, та швидше досягати спільних рішень.
- Розвиток стратегічних навичок: спільна гра допомагає розвивати навички планування та стратегії. Ігри вимагають від гравців дослідження, оцінки ризиків та вибір оптимального рішення.
- Розвиток творчих навичок: настільні ігри можуть допомогти стимулювати творчість та інноваційність учасників команди. Ви навчитеся думати виходячи за межі стандартних рішень та знаходити нові підходи до розв’язання проблем.

- Підвищення мотивації та збільшення взаємодії: ігри можуть допомогти підвищити мотивацію учасників команди, а також збільшити взаємодію між ними. Граючи разом, ви можете зміцнити стосунки та співпрацювати краще на роботі.

 

Якщо вас зацікавила наша подія і ви бажаєте долучитись, то просимо вас заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/eoQfk7u8tprUdYVF8

 

Чекаємо вас в нашому просторі “На хмарі” за адресою вул. Іл. Свєнціцького 17, оф. 401.

Нагадаємо, що Інститут реалізовує проєкт “На хмарі” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.