bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приготуйтеся до першого пітчингу соціальних проєктів у Харкові!
13.07.2023

Маємо чудову новину для всіх мешканців Харкова, які хотіли б змінити своє місто на краще.

Оголошуємо про надзвичайно важливий захід - перший пітчинг соціальних проєктів на платформі “Моє Місто Харків”! 

Що таке “Моє Місто Харків“? Це платформа, що допомагає зібрати кошти для соціальних ідей, що зроблять Харків кращим. Ми забезпечуємо простий та безпечний процес збору коштів, допомагаємо з документацією та супроводжуємо проєкти інформаційно. Оскільки ми є благодійною платформою — жодної комісії за розміщення проєктів ми не беремо! Ми запрошуємо подати свій проєкт у сфері культури, освіти, туризму, екології, урбаністики або інновацій, щоб отримати підтримку донорів та разом розвивати Харків.
На сьогодні ми маємо безліч проєктів, які реалізувались з нашою допомогою, переглянути наші здобутки за 2022 рік можна тут

Що таке краудфандинг? Це — спосіб залучення коштів та уваги до реалізації проєктів. Ми віримо, що краудфандинг може змінити Харків на краще – створити нові можливості, покращити життя громади та повернути місто до його насиченого та сповненого подіями життя.

Що таке пітчинг соціальних проєктів? Це можливість представити вашу ідею нашим партнерам, яка принесе позитивні зміни у нашому місті. Ми віримо, що кожен з вас має потужний потенціал створювати соціальні зміни, тому запрошуємо вас долучитися до цього заходу та поділитися своїми ідеями із спільнотою. На пітчингу ви отримаєте унікальну можливість розповісти про свою ініціативу та познайомитися з іншими активними громадянами Харкова. Експерти та соціальні інвестори будуть на місці, щоб поставити вам запитання та допомогти з фінансовою підтримкою для реалізації найкращих проєктів. А головне, цей захід відбудеться онлайн, щоб усі бажаючі могли долучитися безпосередньо з будь-якого місця! ????????

Мета пітчингу — залучення та підтримка суспільно-корисних ініціатив мешканців Харкова. Ми хочемо популяризувати краудфандинг та надати менторську підтримку для реалізації найкращих ідей. Крім того, цей захід буде сприяти зростанню соціальної активності в нашому місті та підтримці особистого та професійного зростання кожного учасника. 


Хто може взяти участь?
Запрошуємо активних харків’ян віком від 18 років та команди, які мають ідею соціального проєкту, спрямованого на розвиток нашого міста.

Як подати проєкт та взяти участь у пітчингу?
1️⃣ Подайте свій проєкт на платформу “Моє Місто Харків” та пройдіть модерацію.
2️⃣ Якщо ваша ідея відповідає вимогам, ви отримаєте повідомлення про можливість прийняти участь у пітчингу. Вам буде наданий шаблон презентації та рекомендації щодо оформлення ідеї.
3️⃣ Пізніше вас повідомлять про дату та час проведення пітчингу.
4️⃣ Підготуйте чітку презентацію свого проєкту, аби зацікавити журі та колег.
5️⃣ На пітчингу ви отримаєте 5-7 хвилин для презентації свого проєкту перед експертами.
6️⃣ Журі оцінить проєкти та проведе голосування. Проєкти з підтримкою комісії та найбільшою кількістю голосів отримають фінансову підтримку для реалізації.

☝Вимоги до проєкту:
Ваш проєкт повинен фокусуватися на покращенні якості життя містян та відповідати основним принципам платформи «Моє Місто Харків». Важливо, щоб він не мав агітаційного, протестного або політичного характеру і не був комерційним, а результат реалізації проєкту повинен спрямовуватися на громаду.

Дата і час пітчингу
25 липня 2023 року о 16:00

Наш інстаграм
Наш фейсбук
Подія у фейсбуці
Наш телеграм
Наш сайт

Реєструйтесь на платформі “Моє Місто Харків” та підготуйтеся до захоплюючого виступу на нашому першому пітчингу соціальних проєктів.

Змінюймо Харків разом!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.