bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український урбаністичний форум 2023, 28-29 липня у Вінниці
18.07.2023

Український урбаністичний форум – щорічна подія для обміну досвідом та мережування активіст_ок, дослідни_ць, представни_ць органів влади та усіх, хто зацікавлені у справедливому та сталому розвитку українських міст. 

«Спільний дім» — саме так звучить тема цьогорічного форуму, якою ми хочемо підкреслити важливість комфортного дому для всіх. Питання житла є одним із ключових для відновлення і розвитку українських міст, а проблема нестачі доступного і якісного житла лише загострилася за час повномашстабної війни.

Повна програма у PDF

Коли? 28-29 липня, 2023 року
Де?
 Вінниця

Участь безкоштовна.

На вас чекають лекції про житлову політику, панельні дискусії про планування міст, регіональний розвиток і вплив війни на різні соціальні групи. Крім цього під час спеціальних воркшопів ми спробуємо разом зрозуміти, як можна використати закордонний досвід розвитку соціального житла в українському контексті, а також обговорюватимемо важливість залучення жителів і жительок до відновлення міст.

Форма реєстрації: https://bit.ly/ukrurbanforum_2023
Подія в Facebook: https://bit.ly/3IQ26i5

Форум організовує аналітичний центр Cedos за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля. Головний локальний партнер форуму — Інститут розвитку міст (Вінниця). Серед цьогорічних партнерів форуму також: Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН), Посольство Королівства Нідерландів в Україні, Вінницька міська рада та інші.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.