bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-зустрічі молоді з України, Італії та Угорщини
27.08.2023

Як протидіяти російській пропаганді та дезінформації, що продовжує ширитися світом? Один із найдієвіших методів – розповідати іноземцям правду про події в Україні з перших вуст!
 
Запрошуємо молодих людей взяти участь в онлайн-зустрічах з молоддю з Угорщини та Італії, щоб розповісти про своє життя під час війни, обмінятися корисною інформацією та посилити підтримку України на міжнародній арені.
 
Жодної попередньої підготовки чи спеціальних вмінь – ми подбаємо про цікаву програму, безпечне середовище та синхронний переклад з англійської під час двогодинних сесій.
 
Ми особливо заохочуємо взяти участь у сесіях молодих людей, які через певні причини (інвалідність, гендерна ідентичність, сексуальна орієнтація, наслідки військових дій тощо) мають менше можливостей брати участь у житті суспільства. Щоб всі думки були почуті, при формуванні груп ми будемо надавати перевагу саме таким учасникам та учасницям. 
 
Встигніть зареєструватися на одну з найближчих сесій:
- з угорською молоддю: 31 серпня, 5 вересня, 12 вересня, 19 вересня
- з італійською молоддю: 29 серпня, 7 вересня, 14 вересня, 28 вересня
 
Деталі та реєстрація тут:
 
Проєкт “Діалоги солідарності: молодь проти пропаганди та дезінформації” реалізується ГО “Молоді Агенти Змін” за підтримки програми Мріємо та діємо, що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.
 
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.