bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Групи психологічної самодопомоги для представників/ць громадських організацій та ініціатив
27.09.2023

Психологічна допомога й підтримка зараз необхідні кожному: ми всі тією чи іншою мірою травмовані війною та її наслідками. Однак не всі можуть собі дозволити психотерапію або регулярне консультування із професіоналами. Громадська організація “Горизонт змін” пропонує розвивати формати групової психологічної самодопомоги та долучитися до таких груп представникам і представницям громадського сектору.
 
Мета таких груп — створити безпечний простір для проговорювання своїх тривог, страхів, проблем та отримання підтримки від інших членів групи, без критики, засудження чи знецінення. За допомогою групового досвіду можна поглянути на свої труднощі під різним кутом та знайти нові шляхи розв’язання проблем.
 
Якщо ви працюєте в громадському секторі, ми запрошуємо вас до участі у групах психологічної самодопомоги.
У межах зустрічей ви зможете:
  • навчитись висловлювати свої почуття, потреби та усвідомлювати свої кордони та їхнє порушення;
  • давати запит на підтримку і зворотний зв’язок;
  • ділитися досвідом у коректній формі;
  • отримати навички ненасильницької комунікації;
  • через практику освоїти базові правила роботи груп самодопомоги.
Ми пропонуємо безоплатну участь у групах, п’ять зустрічей, у яких пройдуть під керівництвом фахових психолога/ині, які навчать усім принципам, а ще п’ять — групи пройдуть уже самостійно. Найбажанішими є учасники та учасниці, які, використовуючи цей досвід, планують далі організовувати подібні групи у своїх спільнотах, аби поширювати досвід групової підтримки.
Запускаємо набір на дві групи:
  • група під керівництвом психолога, гештальт-терапевта Сергія Лазаренка стартує 16 жовтня та буде зустрічатися щопонеділка о 19:00
  • група під керівництвом бізнес-тренерки, психологині Ірини Чижик стартує 26 жовтня та буде зустрічатися щочетверга о 18:30
 
Для участі у групах самодопомоги, потрібно заповнити реєстраційну форму до 8 жовтня. Кількість місць обмежена! До участі будуть запрошені тільки відібрані учасники/ці!
 
Послуга доступна представникам громадських об’єднань та незареєстрованих волонтерських ініціатив із Черкаської, Київської, Полтавської, Вінницької, Кіровоградської областей.
___
Діяльність відбувається в межах проєкту «Посилення спроможності громадянського суспільства реагувати на виклики війни» за підтримки NED

Контакти

  • https://www.facebook.com/horizonofchanges

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.