bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Хто відновлює українські міста?»: public talk з Євгенією Дулько
23.11.2023

Платформа MY ART запрошує на онлайн public talk “Хто відновлює українські міста? з урбаністкою та дослідницею міст Євгенією Дулько.
 
КОЛИ? 29 листопада (середа) о 18:00 за київським часом
ДЕ? У форматі Zoom-конференції
ЯК взяти участь? Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією тут.
 
Повоєнне відновлення України почалось майже з першого дня повномасштабного вторгнення у 2022 році та, на жаль, триватиме ще довгі роки після завершення війни. Цей складний процес має багато дійових осіб та складових, оскільки він зачіпає майже усі аспекти життя українського суспільства. Подекуди дуже важко зрозуміти, що і хто робить, а також дізнатись, як до цього процесу можна долучитись.
 
У форматі public talk спробуємо допомогти молоді в Миколаєві розібратись, хто є основними дійовими особами відбудови українських міст, та які ініціативи потребують їхньої активноі участі.
 
“Хто відновлює українські міста?”: public talk з Євгенією Дулько
 
Євгенія Дулько – урбаністка, дослідниця міст, менеджерка міських проєктів. Випускниця ЧНУ ім. Петра Могили. Довгий час жила та працювала кульрною менеджеркою у Миколаєві. У 2016-2018 рр. долучилась до створення Агенції розвитку Миколаєва, де займалась проєктним менеджментом у сфері просторового планування та розвитку територій. У 2021 р. стала лауреаткою стипендії Fulbright та отримала ступінь Магістра міського планування у Університеті Іллінойсу у Чікаго (США). Наразі є дослідницею у Американській асоціації планувальників та проєктною менеджеркою коаліції Ro3kvit.
 
Посилання на подію в Facebook.
 
Захід проходить в межах проєкту «ПРОщо Миколаїв: перезавантаження», який реалізує Платформа MY ART за сприяння Вокс Україна і Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) та фінансування Уряду Данії

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.