bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open Call для талановитих студентів, науковців, дослідників у сфері deep-tech
09.02.2024

Залишилось всього декілька днів до завершення Open Call! Талановиті студенти та науковці зі своїми ідеями у deep-tech, а також маркетологи, дизайнери і девелопери, які хочуть спробувати роботу в команді та себе в цій сфері, ще є час застрибнути в останній вагон! 

✍️ Подати заявку тут: https://vacu2m.com/intensive/

 

Що чекає переможців Хакатону:

30 наукоємних стартапів-переможців приєднаються до Акселераційних програм Science Intensive Innovation та Development and Renovation, в рамках яких команди отримають наступні переваги:

• Взаємодія з потенційними клієнтами: учасники отримають можливість активно співпрацювати з потенційними клієнтами, що дозволить їм легше визначити та адаптувати свої продукти до реальних потреб ринку.

• Залучення інвестицій: участь у програмі дає стартапам можливість вивчення ефективних стратегій залучення інвестицій для розвитку їхнього бізнесу.

• Пошук Product-Market Fit: учасники будуть активно працювати над визначенням та оптимізацією свого Product-Market Fit, щоб забезпечити максимальну відповідність їхніх продуктів вимогам ринку.

• Доступ до ресурсів: переможці отримають необхідні ресурси для успішної роботи, такі як вебінари, буткемпи, лекції, індивідуальна робота з експертами , майстер-класи та доступ до необхідних послуг, що допоможе їм розширити свої знання та вміння.

• Перевірка бізнес-моделі: експерти програми спільно з представниками бізнесу допоможуть учасникам перевірити та оптимізувати свою бізнес-модель, щоб забезпечити її ефективність та життєздатність на ринку.

 

Open Call триває з 08 січня 2024 року до 12 лютого 2024 року.

 

Вимоги до учасників:

▫️ Учасник повинен мати ідею або продукт, в основі якого є наукоємна технологія  з потенційно високою доданою цінністю.

▫️Учасник та його ідея/продукт мають підприємницький потенціал.

▫️Учасник має мотивацію будувати або вже будує стійкий інноваційний бізнес.

▫️Учасник повинен бути зареєстрованийй як юридична особа або фізична особа-підприємець або готовий зераєструватись у майбутньому .

▫️Більшість команди учасника має перебувати в Україні. 

▫️На своєму веб-сайті та у соціальних мережах учасник позиціонує себе як український.

 

Процес відбору:

▪️Подача заявки на https://vacu2m.com/intensive/.

▪️Запрошення на Хакатон “Інновації у сфері глибоких технологій”.

▪️Взаємодія з менторами та валідація продукту.

▪️Пітчинг на третьому дні Хакатону.

▪️Відбір жюрі 30 переможців для участі в програмі.

 

Акселераційні програми Science Intensive Innovation та Development and Renovation реалізуються Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства економіки України спільно з Київським академічним університетом, Ukrainian Startup Fund, YEP Accelerator

 

Долучайтесь до нашої спільноти та розкрийте свій потенціал у світі deep tech!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.