bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-зустріч із психологинею для родин, які виховують дітей з інвалідністю
22.02.2024

Disability Rights International Ukraine запрошує батьків, які виховують дітей з інвалідністю, на онлайн-зустріч із психологинею “Як ми живемо тут і зараз, незважаючи на війну. Річниці повномасштабного вторгнення присвячується…”. Захід відбудеться цієї суботи онлайн.

Коли: 24 лютого 2024, 16:00 (за київським часом)

Де: онлайн в Zoom

Участь безкоштовна (за умови попередньої реєстрації)

Реєстрація: за посиланням – forms.gle/GjeuegS6mD9n64Fv9  

Зустріч проведе Альона Артюх – психологиня та мама 5 дітей, яка сприймає інвалідність як виклик, а не вирок. Розуміє відчуття дітей з інвалідністю, почуття мам та страхи вчителів, які працюють в інклюзивному просторі. Надихає жити тут і зараз.

  • У другу річницю повномасштабного вторгнення росії говоритимемо про різні досвіди та згадаємо, яким був цей період для кожного з нас.
  • Що таке самоцінність.
  • Практичні завдання з аналізу власних цінностей.
  • 5 мов прояву любові до дітей.
  • Обговорення в групі, чи замислювалися раніше над своїми цінностями: чи ставили їх в пріоритет, чи навпаки – нехтували на догоду іншим.

Цей захід створено DRI Ukraine завдяки отриманому гранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах  фінансової підтримки Посольства Великої Британії. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine. Зміст не обов’язково відображає погляди Посольства Великої Британії, погляди Crown Agents, International Alert та Crown Agents in Ukraine.

Контакти

  • www.facebook.com/dri.ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.