bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нетворкінгова зустріч «ПРОщо: залаштунки миколаївського зоопарку»
22.02.2024

Запрошуємо на нетворкінгову зустріч «ПРОщо: залаштунки миколаївського зоопарку», під час якої вирушимо у захоплюючу мандрівку внутрішнім життям найкращого зоопарку України, а ще зазирнемо за лаштунки процесу приготування кормів для тварин й роботи ветеринарів.
 
КОЛИ? 26 лютого (понеділок) о 10:00
ДЕ? Миколаївський зоопарк (площа Миколи Леонтовича, 1)
ВХІД: вільний за умови попередньої реєстрації тут
 
 
ПРОщо: залаштунки миколаївського зоопарку
 
Зверніть увагу, що для участі потрібно також отримати підтвердження від організаторів, що прийде на вашу електронну пошту.
 
Під час зустрічі Миколаївський зоопарк покаже невідомі сторони своєї роботи, яку не бачать звичайні відвідувачі: від приготування їжі, розвозу кормів, процесу годування і прибирання вольєрів тварин до роботи ветеринарної служби. А ще у зоопарку є цілий музей.
 
Ми дізнаємось про життя закладу під час війни та плани на майбутнє. Скільки м’яса з’їдає тигр? Як складається меню для тварин? Чи легко доглядати і піклуватися про мешканців зоопарку? Й загалом отримаємо велику порцію цікавої та пізнавальної інформації про диких звірів. Та приємно проведемо час на свіжому повітрі.
 
Кенгуру та страуси, сурікати та альпаки, леви і тигри, пуми та леопарди, видри й мари чекають на вас! Буде що розповісти, і що показати!

Посилання на подію у Facebook.

Захід проходить в межах проєкту «ПРОщо Миколаїв: перезавантаження», який реалізує Платформа MY ART у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва за сприяння Вокс Україна і Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) – провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.